'Volgende Turkse club mengt zich in strijd om Luuk de Jong'

1 januari 2021, 23:15

Ondanks dat Luuk de Jong al anderhalf jaar aan het kwakkelen is in de Spaanse competitie, is er nog wel altijd volop interesse in de Nederlandse spits. De Jong komt bij FC Barcelona maar mondjesmaat in actie, maar heeft wel de interesse gewekt van Besiktas. Eerder werd al gesuggereerd dat Fenerbahce hem zou willen huren en ook Besiktas mengt zich nu in de strijd.

Zowel het Turkse medium Fanatik als het Spaanse Mundo Deportivo maken daar melding van. De situatie van De Jong bij Barcelona lijkt uitgespeeld te zijn, gezien hoofdtrainer Xavi op zoek is naar een nieuwe spits. Dat betekent automatisch dat De Jong uit mag kijken naar een nieuwe club en naast Fenerbahce werd ook Cadiz al genoemd als mogelijke bestemming.

Vooralsnog reist FC Barcelona wel gewoon af met De Jong in de selectie naar het uitduel met Mallorca. De Jong wordt dit seizoen door Barcelona gehuurd van Sevilla en kwam tot dusver tot negen optredens, waarvan hij drie keer in de basis stond. Het lukte hem slechts één keer om het net te vinden, dat was tegen Levante.

Lees ook: 'De Jong voelt niets voor bijzondere stap

Luuk de Jong verruilde in 2019 PSV voor Sevilla waarmee 12,5 miljoen euro werd gemoeid. In Sevilla was hij twee seizoenen geleden nog heel belangrijk door ze aan de Europa League-zege te helpen met belangrijke goals in de halve finale en de finale, maar inmiddels is hij in Spanje op een zijspoor beland. Wellicht dat de Turkse competitie hem beter ligt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen