Spelers Leicester City onder vuur na bezoek coronafeest WK darts

2 januari 2021, 08:40   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Drie spelers van Leicester City hebben de woede van veel Engelse voetbalfans op hun hals gehaald. De spelers van The Foxes besloten naar Londen af te reizen om een bezoek te brengen aan de kwartfinales van het WK darts in Alexandra Palace.

James Maddison, Hamza Choudhury en Harvey Barnes kregen veel kritiek van voetbalfans, die niet begrijpen waarom de voetballers naar het evenement zijn afgereisd. Diverse spelers, waaronder Nederlanders Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld en Danny Noppert, testten de afgelopen dagen voorafgaand of na hun partij positief.

Engelse media noemen het toernooi een groot coronafeest, omdat supporters ook schouder aan schouder de wedstrijden kunnen bekijken. In gesprek met RTL 7 noemde Michael van Gerwen het toernooi één grote coronabom.

De spelers van Leicester City kozen voor darts in Ally Pally omdat hun wedstrijd op nieuwjaarsdag tegen hekkensluiter Norwich City werd afgelast. Bij Norwich zijn namelijk te veel spelers positief getest op het coronavirus.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen