'Mbappé ontvangt krankzinnige bonus bij Real'

2 januari 2021, 12:55   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Kylian Mbappé kan een flinke bonus tegemoet zien, als hij binnenkort zijn handtekening zet onder een meerjarige verbintenis bij Real Madrid. Alles wijst erop dat de Franse aanvaller, die over een aflopend contract beschikt bij Paris Saint-Germain, op korte termijn gaat tekenen bij de Spaanse grootmacht.

Dat levert hem een flinke smak geld op. Het Spaanse ABC weet namelijk dat Mbappé een slordige veertig miljoen euro aan tekengeld ontvangt. Bovendien ontvangt hij de komende jaren een monstersalaris op zijn bankrekening. De verwachting is dat de transfer van Mbappé niet voor mei wordt aangekondigd, om onrust rond de speler te voorkomen.

Aanvankelijk zongen nog geruchten rond dat Mbappé al in de winterstop de overstap zou maken naar Madrid. Daarmee zou Paris Saint-Germain nog enkele miljoenen voor de speler met het aflopende contract kunnen ontvangen. Vier jaar geleden betaalde PSG nog 180 miljoen euro aan AS Monaco, terwijl hij nu gratis de deur uitwandelt.

De 23-jarige Mbappé arriveert in Madrid als een van de beste spelers ter wereld. Bij PSG was hij in 195 wedstrijden goed voor liefst 147 doelpunten en 76 assists. Sinds de jaarwisseling mag de aanvaller vrij onderhandelen met clubs over een eventuele overstap in de zomer.

Volg hier: alle transferontwikkelingen in ons liveblog

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen