'Mbappé ontvangt krankzinnige bonus bij Real'

2 januari 2022 – Kylian Mbappé kan een flinke bonus tegemoet zien, als hij binnenkort zijn handtekening zet onder een meerjarige verbintenis bij Real Madrid. Alles wijst erop dat de Franse aanvaller, die over een aflopend contract beschikt bij Paris Saint-Germain, op korte termijn gaat tekenen bij de Spaanse grootmacht.

'Mbappé ontvangt krankzinnige bonus bij Real'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dat levert hem een flinke smak geld op. Het Spaanse ABC weet namelijk dat Mbappé een slordige veertig miljoen euro aan tekengeld ontvangt. Bovendien ontvangt hij de komende jaren een monstersalaris op zijn bankrekening. De verwachting is dat de transfer van Mbappé niet voor mei wordt aangekondigd, om onrust rond de speler te voorkomen.

Aanvankelijk zongen nog geruchten rond dat Mbappé al in de winterstop de overstap zou maken naar Madrid. Daarmee zou Paris Saint-Germain nog enkele miljoenen voor de speler met het aflopende contract kunnen ontvangen. Vier jaar geleden betaalde PSG nog 180 miljoen euro aan AS Monaco, terwijl hij nu gratis de deur uitwandelt.

De 23-jarige Mbappé arriveert in Madrid als een van de beste spelers ter wereld. Bij PSG was hij in 195 wedstrijden goed voor liefst 147 doelpunten en 76 assists. Sinds de jaarwisseling mag de aanvaller vrij onderhandelen met clubs over een eventuele overstap in de zomer.

Volg hier: alle transferontwikkelingen in ons liveblog

Reacties

Ligue 1

gerelateerd