Corona-uitbraak bij PSG: ook Lionel Messi geveld

2 januari 2021, 12:47

De coronapandemie spaart niemand, zelfs geen spelers van wie soms het vermoeden bestaat dat ze van een andere planeet komen. Stervoetballer Lionel Messi is na de feestdagen positief getest op het coronavirus en verblijft momenteel in thuisisolatie. Drie andere spelers van Paris Saint-Germain zijn eveneens positief.

Het gaat om Juan Bernat, Sergio Rico en Nathan Bitumazala. Neymar is eveneens nog afwezig met een blessure. De Braziliaanse aanvaller werkt in zijn geboorteland aan zijn herstel en komt waarschijnlijk op 9 januari terug naar Parijs. De buitenspeler hervat mogelijk over drie weken weer de groepstraining en hoopt dan de laatste stap te zetten richting herstel.

Messi is er sinds zijn transfer van FC Barcelona naar Paris Saint-Germain nog niet bepaald in geslaagd heel te blijven. De 34-jarige Argentijn kreeg diverse malen rust en had last van zijn knie, waardoor hij vier competitiewedstrijden moest laten schieten. Spelers met corona moeten tien dagen in quarantaine en daarna weer werken aan hun fitheid.

Messi mist daardoor sowieso de bekerwedstrijd tegen Vannes Olympique van maandagavond. Ook de clash met het Olympique Lyon van Peter Bosz in het weekend komt te vroeg voor de zevenvoudig winnaar van de Ballon d'Or.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen