Transferupdate Ajax: Jensen, Danilo, Neres en Tagliafico

2 januari 2021, 17:45   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Met de (tijdelijke) terugkeer van Brian Brobbey heeft Ajax de eerste slag op de winterse transfermarkt geslagen. Daar zal het hoogst waarschijnlijk echter niet bij blijven. Het Algemeen Dagblad kwam zondag met een viertal spelers dat naar verluidt op weg is naar de uitgang.

Om te beginnen werd Victor Jensen genoemd. De 21-jarige Deen maakte afgelopen halfjaar tweemaal minuten in Ajax 1, maar moet middels een verhuurperiode ergens anders veel meer speeltijd gaan opdoen. Spits Danilo staat op de nominatie om misschien wel definitief te vertrekken, nadat hij door de komst van Brobbey is gedegradeerd tot derde spits. 

Daarnaast mogen David Neres en Nicolas Tagliafico opnieuw op zoek naar een nieuwe club. Het tweetal mocht afgelopen zomer al vertrekken, maar tot een transfer kwam het toen voor beiden niet. Tagliafico werd dit weekend al gelinkt aan drie Premier League-clubs: Chelsea, Newcastle United en Aston Villa.

Lees ook: 'Tagliafico op de radar van drie Premier League-clubs'

De krant sprak de verwachtingen uit dat er waarschijnlijk enkele spelers definitief of transfervrij zullen vertrekken. Daar staat tegenover dat Ajax zelf mogelijk nog een aanvaller aan de selectie toevoegt. 

Lees ook: Italiaanse media: deal tussen Onana en Inter nadert finishlijn

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen