'NAC komt in zoektocht naar spits uit bij Feyenoord en Cambuur'

3 januari 2022, 14:05

NAC Breda is in haar zoektocht naar een nieuwe spits uitgekomen bij Feyenoord-aanvaller Naoufal Bannis. De Keuken Kampioen Divisie-club zou de negentienjarige Marokkaan volgens BN De Stem graag tot het einde van het seizoen willen huren van de Rotterdamse club.

Bannis komt bij Feyenoord niet aan bod, waardoor ook de huidige nummer drie van de Eredivisie wel oren zou hebben naar een tijdelijk vertrek van het talent. NAC is in ieder geval op zoek naar een ander soort spits dan Ralf Seuntjens, eentje met diepte en snelheid. De aanvaller lijkt te voldoen aan dat profiel. De interesse in Bannis zou echter niet alleen uit Breda komen, meerdere clubs uit de Eerste Divisie zouden hengelen naar de diensten van de spits. NAC lijkt echter goede kans te maken, aangezien trainer Edwin de Graag Bannis goed kent uit de jeugdopleiding van Feyenoord.

NAC heeft ook al een plan-B in petto, mocht het uiteindelijk niet tot een deal met Bannis komen. In dat geval moet Cambuur-spits Tom Boere de overstap naar het Rat Verlegh Stadion maken. De voormalig spits van TOP Oss en FC Twente komt in Leeuwarden nog niet helemaal uit de verf en zou elders misschien een grotere rol kunnen spelen. Onduidelijk is of dat dan om een permanente of tijdelijke overstap gaat.

Lees ook: Topscorer Bannis vol vraagtekens: "Wat doe ik verkeerd?"

Bannis is echter het toptarget in Breda. De Feyenoord-spits was in het openingsduel in de Eredivisie met Willem II (0-4) nog trefzeker, maar werd hierna amper nog gebruikt door trainer Arne Slot. De Marokkaan moet het vooral laten zien bij de beloften van de Rotterdamse club, maar hij dit seizoen tot dusver acht treffers achter zijn naam mag noteren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen