'Wijnaldum overweegt 'shock move' naar Engeland'

3 januari 2022, 20:08

Georginio Wijnaldum overweegt deze maand terug te keren naar Engeland. De middenvelder van Paris Saint-Germain en het Nederlands elftal verliet Liverpool afgelopen zomer transfervrij voor een avontuur in de Ligue 1, maar daar komt hij nauwelijks vanaf het beginsignaal aan spelen toe. Hij denkt daarom aan een transfer naar de Premier League.

Volgens het gerenommeerde tijdschrift FourFourTwo staat hij op de verlanglijst van Arsenal, een gerucht dat wordt bevestigd door DiarioAS. De Londenaren kunnen Wijnaldum zeker de komende maand bijzonder goed gebruiken, aangezien middenvelders Thomas Partey en Mohamed Elneny gaan deelnemen aan de editie van de Afrika Cup in Kameroen.

De 31-jarige middenvelder moet hun plekken de komende weken gaan innemen en Arsenal helpen aan het behouden van de topklassering. De Londenaren bezetten momenteel de vierde plaats in de Premier League en mogen eindelijk weer dromen van Champions League-deelname. Arsenal zou na Newcastle United en Liverpool de derde Engelse club zijn voor Wijnaldum.

Wijnaldum schopte het tot dusverre tot 22 optredens in de hoofdmacht van PSG, maar daar is hij nauwelijks basisspeler. De Nederlander komt voornamelijk als invaller binnen de lijnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen