'Actief PSV wil doorpakken en sprak ook met Bazoer'

4 januari 2022, 07:45

PSV roert zich deze dagen actief op de Nederlandse transfermarkt. Maandag leek het er al op dat de club de deal van Feyenoord met sc Heerenveen-smaakmaker Joey Veerman succesvol gekaapt heeft en een dag later wordt de volgende versterking uit de Eredivisie al aan de club gelinkt. Het gaat om Vitesse-speler Riechedly Bazoer.

Het Eindhovens Dagblad meldde dinsdagochtend dat de club interesse heeft in Bazoer. Het zou gaan om een zomerse overstap, omdat de sterkhouder van Vitesse dan transfervrij is. Met die status is hij sinds 1 januari vrij om met geïnteresseerde clubs te praten en er is dan ook al contact geweest met PSV. Daaruit bleek dat Bazoer zelf open staat voor een overstap.

Het zou een terugkeer betekenen, want Bazoer speelde in de jeugd ook al zes jaar bij PSV. Daar koos hij in 2012 voor een gevoelige overstap naar Ajax. Daar brak hij uiteindelijk door en kwam hij zo bij VfL Wolfsburg terecht, dat hem verhuurde aan FC Porto en FC Utrecht voor hij in 2019 bij Vitesse terechtkwam. In Arnhem groeide hij uit tot sterkhouder, wat tot de nodige interesse leidde. Het is daarmee ook nog niet zeker dat Bazoer voor PSV kiest; ook verschillende buitenlandse clubs zouden volgens het ED geïnteresseerd zijn. 

Veerman

Het nieuws kwam een dag nadat bekend werd dat niet Feyenoord, maar PSV de nieuwe bestemming zou worden van Joey Veerman. De Rotterdammers waren al geruime tijd met zijn komst bezig, maar de Eindhovense club besloot zich te mengen en kon een hogere transfersom bieden. Volgens de Leeuwarder Courant en De Telegraaf is Veermans overstap naar PSV inmiddels zelfs al positief.

Lees ook: 'PSV betaalt megabedrag voor Veerman; spoedoverleg Feyenoord'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen