'Huurtransfer 'Feyenoord-ster' Diemers kwestie van dagen'

4 januari 2022, 09:18

Het is slechts een kwestie van tijd voor Feyenoorder Mark Diemers zich als huurling meldt bij Hannover '96. Die voorspelling deed Tim Vrouwe, directeur van Diemers' managementbureau Forza Sports Group nog maar eens. Volgens hem zou de deal zelfs vandaag (dinsdag) al afgerond kunnen worden.

Gebeurt het niet vandaag, dan in ieder geval ergens in de komende dagen. Dat verzekerde Vrouwe tegenover BILD, dat een opmerkelijke kop boven het artikel plaatste. De Duitse krant had het namelijk over 'Feyenoord-ster Diemers'. Een ietwat opmerkelijke benaming, want de middenvelder is sinds dit seizoen juist overbodig geworden bij de club.

Diemers werd in de zomer van 2020 van Fortuna Sittard naar Feyenoord gehaald en was mede door een blessuregolf binnen de selectie direct vaste basisspeler. In zijn eerste seizoen was hij goed voor drie goals en drie assists, maar echt overtuigen deed hij niet. Afgelopen zomer was hij al dicht bij een vertrek, maar gooide een blessure roet in het eten. Met twee assists in vier optredens (drie korte invalbeurten) sinds zijn rentree deed hij het niet slecht, maar het plan om afscheid van hem te nemen werd niet gewijzigd. 

Dat plan werd overigens niet gedeeld door trainer Arne Slot, die de reservespeler er volgens Feyenoord Transfermarkt graag bij had willen houden. Joey Veerman was in beeld om zijn plek in de selectie over te nemen, maar die transfer lijkt [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/395538/psv-troeft-feyenoord-af-en-betaalt-megabedrag-voor-veerman/,_blank,zo goed als zeker gekaapt te zijn] door PSV. Desalniettemin denkt Vrouwe dus dat Diemers een dezer dagen gewoon zal vertrekken uit De Kuip. 

Lees ook: 'Feyenoord wilde niet meewerken

Lees ook: 'Feyenoord wil deze transferwindow zeven spelers lozen'

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen