'Feyenoord wil Veerman-kater wegspoelen met terugkeer Vilhena'

4 januari 2022, 11:39

Feyenoord heeft snel doorgeschakeld na het mislopen van Joey Veerman. De rol die voor de naar PSV vertrekkende middenvelder was weggelegd, zou nu moeten worden vervuld door oude bekende Tonny Vilhena. De 27-jarige oud-Feyenoorder staat momenteel onder contract bij het Russische FK Krasnodar.

Volgens het goed ingevoerde 1908.nl wil Feyenoord zich bij Krasnodar gaan melden. De vraag is hoe lastig dat zal gaan worden. Vilhena is vaste basisspeler bij de Russische topclub, waar hij bovendien nog een contract heeft tot medio 2024. Transfermarkt schat zijn waarde op 7,5 miljoen euro, een bedrag dat Feyenoord sowieso niet zal kunnen betalen. 

Vilhena nam in 2019 afscheid van Feyenoord, de club waar hij toen al zestien jaar speelde, was doorgebroken in het betaald voetbal en uitgroeide tot international. Hij vertrok voor negen miljoen euro naar Krasnodar. Daar was hij de afgelopen seizoenen steevast basisspeler, op een korte periode begin dit seizoen na. Toen was hij enkele wedstrijden disciplinair geschorst, nadat hij zijn onvrede had geuit over het dwarsliggen van de club bij een eventuele transfer.

Lees ook: 'Krasnodar breekt Vilhena-belofte; geen sprake van vechtpartij'

Met de zoektocht naar een extra middenvelder probeert Feyenoord in eerste instantie een winters vertrek van reserves Mark Diemers en/of Joao Teixeira op te vangen. Het lijkt er echter ook op dat de club alvast voorsorteert op een transfer van Orkun Kökcü. De middenvelder is een van de spelers die veel waarde vertegenwoordigt en gezien de financiële situatie van Feyenoord kan de club het geld bij een eventuele verkoop goed gebruiken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen