Feyenoord schakelt door en zet in op komst Riechedly Bazoer

4 januari 2022, 21:17   Bijgewerkt: 5 januari 2022, 08:28

Feyenoord maakt werk van de komst van Riechedly Bazoer, zo berichten Voetbal International en De Telegraaf dinsdagvond. De Rotterdamse club heeft na het mistasten bij Joey Veerman zijn aandacht verlegd naar de 25-jarige libero, die bij Vitesse over een aflopend contract beschikt.

Feyenoord deed de afgelopen dagen verwoede pogingen om Veerman over te nemen van sc Heerenveen. Tot twee keer toe werd een Rotterdams bod van tafel geveegd door de Friese competitiegenoot. PSV slaagde er wel in om overeenstemming te bereiken met Heerenveen over de transfer van Veerman. Nu de voormalig speler van FC Volendam niet meer beschikbaar is, hoopt Feyenoord zich deze maand te versterken met Bazoer.

Het is geen geheim dat Bazoer het wel ziet zitten om een stap hogerop te maken. Saillant detail: de verdediger annex middenvelder staat ook in de belangstelling van PSV. Eerder op de dag erkende Bazoer zelfs dat zijn zaakwaarnemer onlangs een gesprek heeft gehad met John de Jong, de technisch directeur van de Eindhovense club. PSV zal na het vastleggen van Veerman deze winter echter geen poging wagen om Bazoer vast te leggen.

Bazoer is bezig aan zijn derde en hoogstwaarschijnlijk laatste seizoen in dienst van Vitesse. Waar de zesvoudig Oranje-international in het verleden bekendstond als enfant terrible, lijkt hij zijn leven te hebben te hebben gebeterd - kleine incidenten daargelaten. Feyenoord kan zijn derde Nederlandse topclub worden. Bazoer stond eerder onder contract bij PSV en Ajax.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen