Xavi blijft hopen op Dembélé: "Zal nergens gelukkiger zijn"

5 januari 2022, 09:02

Xavi heeft nog altijd zijn hoop gevestigd op een langer verblijf van Ousmane Dembélé. De Franse aanvaller beschikt over een aflopend contract bij FC Barcelona, dat hem al maandenlang probeert een nieuwe verbintenis te laten ondertekenen. Tot dusverre tevergeefs, maar Xavi houdt vertrouwen in een goede afloop.

Dembélé wil een monstersalaris gaan verdienen in Barcelona, terwijl de club juist in financieel zwaar weer zit. Zeker na de komst van Ferrán Torres lijkt het uitgesloten dat FC Barcelona aan de eisen van Dembélé kan voldoen. Daarom hoopt de club dat de middenvelder bereid is om water bij de wijn te doen, zodat hij langer aan de club verbonden kan blijven.

"Ik wacht op updates", vertelde Xavi dinsdag tijdens een persconferentie. "Het ligt aan de club, de spelers en zijn belangenbehartigers. Ousmane moet aan zijn toekomst denken en wat FC Barcelona te wachten staat. Ik ben bereid om hem te helpen. Sportief is FC Barcelona de beste club voor hem. Hij zal nergens zo gelukkig zijn als hier. We gaan zien wat hij beslist."

FC Barcelona wil hem komende zomer hoe dan ook niet transfervrij laten vertrekken. Daarom behoort een verkoop bij het uitblijven van een transfer ook tot de mogelijkheden. Daarom hoopt de club snel op duidelijkheid van de Franse buitenspeler.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen