Valencia-coach haalt uit naar Barcelona: "Waar is de Fair Play?"

5 januari 2022, 19:10

Het transferbeleid van FC Barcelona heeft al tot veel opgetrokken wenkbrauwen geleid in de voetbalwereld. Zo trok de club deze winter Ferran Torres aan voor 55 miljoen euro, terwijl het nog altijd met enorme schulden kampt. Valencia-trainer Pepe Bordalás stak zijn frustratie daarover niet onder stoelen of banken.

"Barcelona heeft een schuld van 300 miljoen euro", begon een verbijsterde Bordalás tijdens zijn persconferentie. "Nu hebben ze Torres gehaald voor 55 miljoen en wil de president ook Morata en zelfs Haaland halen. Waar is de Fair Play?"

Bordalás hoorde Joan Laporta tijdens de presentatie van Torres bovendien zeggen dat Barcelona 'terug is' en dat iedereen op de transfermarkt rekening moet houden met de club. Dat irriteerde hem, te meer omdat Valencia zelf maar weinig te besteden heeft. 

"Als we een grote club willen zijn, moeten we ook kunnen investeren", zei de trainer, die zag dat Xavi bij Barcelona dezelfde conclusie heeft getrokken. "Hij heeft gezien dat ze spelers moeten aantrekken om in de Champions League te spelen en mee te doen met de top. Wonderen in het voetbal zijn zeer zeldzaam."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen