Eerste topaankoop nabij: Trippier gespot bij hotel in Newcastle

6 januari 2022, 12:21

Kieran Trippier lijkt de eerste topaanwinst te worden van het steenrijk geworden Newcastle United. The Chronicle, een lokale krant die dicht op het vuur zit, deelt op haar website een foto van de vleugelverdediger van Atlético Madrid bij het Hilton Hotel in Newcastle.

De voormalige verdediger van Tottenham Hotspur was chique gekleed, wat erop kan duiden dat zijn officiële presentatie aanstaande is. Volgens de lokale krant wordt de Engels international later vandaag officieel welkom geheten op de officiële kanalen van de club.

Newcastle betaalt naar verluidt zo'n vijftien miljoen euro voor Trippier, die in 2019 de overstap maakte van Tottenham Hotspur naar Spanje. Bij Atlético werd de 31-jarige achterhoedespeler vorig jaar landskampioen. Ondanks dat Trippier basisspeler is bij de ploeg van coach Diego Simeone, wilde hij graag terugkeren naar de Premier League.

Newcastle United kan Trippier goed gebruiken. De ploeg van coach Eddie Howe staat voorlaatste en won dit seizoen slechts één keer: in eigen huis tegen Burnley. Op zaterdag 15 januari hervatten The Magpies de competitie met een thuiswedstrijd tegen mede-degradatiekandidaat Watford. De verwachting is dat er dan naast Trippier nog zeker één aanwinst kan worden verwelkomd.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen