Krankzinnig: Inter begint aan warming up, tegenstander komt niet

6 januari 2022, 13:52

Bizarre toestanden in Italië: maandag staat een volledige Serie A-speelronde op het menu, maar vier wedstrijden gaan niet door, terwijl ze niet zijn afgelast. De beelden die het oplevert bij Bologna - Internazionale zijn daardoor krankzinnig te noemen.

Binnen de selectie van Bologna werden acht spelers positief getest op het coronavirus. De ploeg weigert dan ook in actie te komen tegen de koploper. Internazionale is echter gewoon naar het Stadio Dall'Ara gekomen. Even na twaalf uur kwamen de spelers van de landskampioen het veld op voor de warming up, al in de wetenschap dat de wedstrijd niet door zou gaan. De spelers en technische staf van Bologna moesten van de lokale autoriteiten vijf dagen in quarantaine te gaan.

Dat was tegen het zere been van competitie-organisator Lega Serie A, dat vasthoudt  aan het protocol dat zij over het afgelasten van wedstrijden gaat. De kans is levensgroot dat Internazionale een 3-0 overwinning krijgt toegewezen, vanwege het niet komen opdagen van de tegenstander. De verwachting is dat Bologna in beroep zal gaan.

Ook Salernitana - Venezia (14.30 uur), Atalanta Bergamo - Torino (16.30 uur) en Fiorentina-Udinese (20.45 uur) gaan donderdag niet door. Salernitana, Torino en Udinese hebben een corona-uitbraak te verduren en hebben een verzoek tot uitstel ingediend. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen