'Vitesse-banneling Tannane geniet belangstelling uit Turkije'

6 januari 2022, 18:55

Vitesse-banneling Oussama Tannane (27) kan mogelijk deze winter vertrekken uit Arnhem. De middenvelder staat nog tot 2022 onder contract bij de Eredivisieclub, maar werd eerder door trainer Thomas Letsch uit de selectie gezet. Daardoor mag hij vermoedelijk transfervrij vertrekken en het Turkse Göztepe heeft belangstelling.

Dat weet De Gelderlander althans. Het medium schrijft dat Tannane in beeld is bij de Turkse laagvlieger en dat Vitesse een vertrek van hem niet in de weg zal zitten. Als de international van Marokko een transfer maakt, komt er in elk geval weer salarisbudget vrij dat Vitesse dan een half jaar niet meer hoeft te betalen.

Letsch zette Tannane na meerdere incidenten uit de selectie en de breuk werd definitief. Dat had mede te maken met het feit dat er in de afgelopen zomer geen transfer gerealiseerd werd. Voor het duel met Stade Rennais in de Conference League kwam de onderlinge onvrede tot een eruptie, waarna Tannane definitief persona non-grata werd bij Vitesse.

Lees ook: Letsch staat nog achter Tannane-besluit en denkt niet aan vertrek

Tannane traint momenteel met het O21-team van de club mee, dat getraind wordt door Nicky Hofs. In totaal kwam hij tot 61 officiële duels (het hoogste aantal dat hij ooit speelde voor één club), waarin hij vijftienmaal scoorde en zeventien assists gaf. Eerder kwam hij uit voor onder meer Heracles Almelo, FC Utrecht en sc Heerenveen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen