Boze Mourinho onthult: "Zo blij dat ik AC Milan toen heb afgewezen"

7 januari 2022, 07:49

AS Roma lijkt voorlopig even niet aan Champions League te mogen denken. De ploeg verloor donderdag met 3-1 bij AC Milan en ziet de achterstand op de bovenste vier plaatsen oplopen. José Mourinho haalde na afloop uit naar zijn eigen spelersgroep en de scheidsrechter. Ook tegenstander AC Milan was de klos.

De Portugees laat weten dat hij in 2018 aan de slag had kunnen gaan bij I Rossoneri, maar hij is blij dat hij dat niet gedaan heeft. Roma was de mindere in de verloren wedstrijd en moest ook nog eens toezien hoe Rick Karsdorp en Gianluca Mancini met rood konden inrukken. Beslissingen die Mourinho niet kon waarderen, al richtte hij zijn pijlen vooral op de opponent.

"Ik kreeg drie jaar geleden de Milan-baan aangeboden. Daar heb ik drie dagen over nagedacht, maar ik ben zo blij dat ik die beslissing heb genomen", vertelt Mourinho op de persconferentie na afloop. De Roma-trainer werd uitgejouwd door de supporters van de thuisploeg. "Ik ben een professional, er is wat ruimte voor emotie. Ik geef alles voor Roma. Als ik bekijk wat er vandaag gebeurd is, dan ben ik wel twee keer zo blij over mijn beslissing", aldus The Special One.

Lees ook: Mourinho geeft persconferentie op zijn Mourinho's

De achterstand van Roma op de vierde plaats is zes punten. Tevens hebben de Romeinen een wedstrijd meer afgewerkt dan Atalanta, de ploeg die nu die positie bezet. Voor Mourinho is het de eerste keer dat hij terugkeert als trainer in de Serie A, nadat hij eerder deze eeuw erg succesvol was met Internazionale, de club met wie hij onder andere de Champions League won.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen