RMC Sport: Zidane gaat aan de slag bij Paris Saint-Germain

7 januari 2022, 08:35   Bijgewerkt: 7 januari 2022, 08:41

Zinedine Zidane lijkt dan toch echt aan de slag te gaan bij Paris Saint-Germain. De Franse topclub heeft de succesvolle ex-trainer van Real Madrid ervan overtuigd om aan de slag te gaan in het Parc des Princes, claimt RMC Sport te weten.

Volgens journalist Daniel Riolo, moet Zidane vanaf het nieuwe seizoen de taken van Mauricio Pochettino overnemen. Pochettino mag het seizoen in principe wel afmaken, maar moet daarna zijn positie dus afstaan aan Zidane. Hoewel de Parijzenaars momenteel koploper zijn in de Ligue 1, is er geen sprake van rust bij de club.

Zo maakten Franse media eerder melding van de mogelijke twijfels bij Lionel Messi over de tactische capabelheid van Pochettino. Zidane krijgt Messi en Neymar onder zijn hoede, maar mogelijk ook Kylian Mbappé. Al is de Franse steraanvaller dicht bij een overstap naar Zidane's oud-club Real Madrid. Volgens RMC Sport is het niet uitgesloten dat Mbappé langer blijft na de komst van Zidane.

Lees ook: Zidane in beeld als coach sterrenensamble PSG

Voor Zidane zou het zijn tweede klus als hoofdtrainer op topniveau worden. De voormalig wereldkampioen was twee termijnen hoofdtrainer bij Real Madrid. In zijn eerste termijn won hij drie maal de Champions League met De Koninklijke. Afgelopen zomer besloot Zidane te vertrekken uit de Spaanse hoofdstad. Hij werd opgevolgd door Carlo Ancelotti.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen