Bazoer draait er niet omheen: Feyenoord wil hem (ook)

7 januari 2022, 14:51   Bijgewerkt: 7 januari 2022, 15:14

Riechedly Bazoer wenst niet geheimzinnig te doen over de belangstelling in zijn persoon. De 25-jarige libero van Vitesse geeft toe in beeld te zijn bij Feyenoord.

Het is de tweede keer in twee dagen dat Bazoer erkent dat een Nederlandse topclub interesse heeft getoond. "Ik heb contact gehad met PSV. En ook met Feyenoord. Meer dan dat is het eigenlijk niet", vertelt Bazoer tegen de NOS. "Ik sta in de picture, als persoon is dat wel lekker. Waardering dat je het goed doet, daar ben ik blij mee."

Feyenoord hoopte zich deze transferperiode te versterken met Joey Veerman, maar de Rotterdammers moesten in de transferstrijd met PSV het onderspit delven. Nu staat Bazoer bovenaan het wensenlijstje van Feyenoord. Zijn komst is zeker geen uitgemaakte zaak, want Vitesse laat zijn sterkhouder niet zomaar gaan. Naar verluidt verlangt de Arnhemse club rond de twee miljoen euro voor de zesvoudig Oranje-international.

Mocht Bazoer bij Vitesse blijven, dan loopt hij over een half jaar alsnog gratis de deur uit. Thomas Letsch wil de speler desondanks behouden. "Wel mooi als hij dat zegt. Ik heb ook heel veel te danken aan de trainer en ik heb ook met hem gesproken."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen