Feyenoord wil 'ver gaan' voor Bazoer en vindt huurclub voor Baldé

7 januari 2022, 17:35

Feyenoord gaat zich binnen afzienbare tijd officieel melden voor Riechedly Bazoer (25). De middenvelder van Vitesse staat al langere tijd nadrukkelijk op het wensenlijstje van de Rotterdammers, maar tot dusver kwam het nog niet tot een officieel voorstel. Volgens Voetbal International wil de club 'ver gaan' voor de zesvoudig international.

Het weekblad meldt een dag nadat duidelijk werd dat er nog géén officieel voorstel lag, dat technisch Frank Arnesen zich snel officieel gaat melden bij Marcel Klos. Hij is de tijdelijke opvolger van de naar Genoa vertrokken technisch directeur Johannes Spors. 'Volgens ingewijden zijn de Rotterdammers bereid ver te gaan voor Bazoer', schrijft VI.

Trainer Arne Slot zou Bazoer er graag bij hebben, vooral ook omdat hij op meerdere posities uit de voeten kan. Europees heeft Guus Til bijvoorbeeld een schorsing uitstaan, waardoor de verwachting is dat de coach in de tweede seizoenshelft meer moet rouleren op het middenveld dan momenteel het geval is. Centraal achterin is Lutsharel Geertruida de enige echte serieuze stand-in voor Gernot Trauner en Marcos Senesi.

Lees ook'Bazoer-update: Feyenoord deed nog geen bod

Volgens Feyenoord Transfermarkt wil Vitesse zo'n twee miljoen euro voor Bazoer, ondanks dat diens contract over een half jaar al afgelopen is. 'Het feit dat Feyenoord de strijd niet opgeeft, zegt dat de Rotterdammers beseffen dat ze ver moeten gaan, maar Bazoer ten koste van alles willen hebben', stelt VI, dat de ontwikkeling van de middenvelder annex verdediger looft. Niet alleen technisch en tactisch, maar vooral ook mentaal zou hebben grote stappen hebben gezet.

Baldé gehuurd

Feyenoord heeft ook een nieuwe club gevonden voor Aliou Balde (19). De buienspeler is voor de rest van dit seizoen verhuurd aan het Belgische Waasland-Beveren, uitkomend op het tweede niveau van België. Aldaar gaat hij met rugnummer tien spelen, waardoor de verwachtingen vermoedelijk hooggespannen zijn. "Ik ben heel blij om in Beveren te zijn. Ik zal er alles aan doen om de club mee te helpen promoveren", liet Baldé weten. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen