'Vitesse komt niet bij Ajax, maar in Frankrijk uit voor nieuwe spits'

7 januari 2022, 23:41

Vitesse zag in deze transferwindow vooralsnog vooral spelers vertrekken (Julian von Moos, Oussama Tannane en Oussama Darfalou) en moet met Riechedly Bazoer en Danilho Doekhi ook serieus vrezen dat er nog meer uitgaande transfers komen in januari. Toch heeft trainer Thomas Letsch ook de eerste inkomende speler op de korrel.

Voetbal International en De Gelderlander weten namelijk dat de Duitse oefenmeester zijn oog heeft laten vallen op Adrian Grbic (25). De Oostenrijke spits staat onder contract bij Lorient, maar maakte daar dit seizoen slechts één doelpunt in zeventien optredens. Daardoor wil de Ligue 1-club wel meewerken aan vermoedelijk een tijdelijk vertrek van de negenvoudig international (vier goals) van Oostenrijk.

Eerder was ook Ajax-spits Danilo concreet in beeld in Arnhem, maar volgens het weekblad is er in Amsterdam nooit een officieel bod uitgebracht. Clubs die de Braziliaan willen overnemen van de regerend landskampioen, moeten hem kopen. Een huurdeal is gezien zijn aflopende contract géén optie. Marcel Klos zal de onderhandelingen moeten doen: hij is de tijdelijke opvolger van de naar Genoa vertrokken technisch directeur Johannes Spors

Lees ook'PSV informeerde bij Doekhi

Een permanente transfer lijkt een moeilijk verhaal, aangezien Lorient ooit negen miljoen euro neertelde voor de boomlange spits. Bij Clermont Foot 63 maakte hij twee jaar geleden namelijk veel indruk met zeventien goals in 29 optredens, maar die vorm kon hij ook vorig seizoen (vier goals in 33 wedstrijden) niet doortrekken. Eerder kwam hij met wisselend succes uit voor onder anderen SCR Altach en Floridsdorfer AC. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen