Feyenoord wint dankzij Kökcü vervangend oefenduel tegen PEC

8 januari 2022, 13:37   Bijgewerkt: 8 januari 2022, 13:49

Feyenoord heeft de oefenwedstrijd van zaterdagmiddag winnend afgesloten. Op trainingscomplex 1908 waren de Rotterdammers met 3-1 te sterk voor PEC Zwolle, dat als vervangende tegenstander diende nadat het oefenduel tegen Club Brugge niet door kon gaan. Orkun Kökcü was met twee treffers de belangrijkste man op het veld.

Aanvankelijk zouden de Rotterdammers in Spanje oefenen tegen Club Brugge, maar om na meerdere positieve coronatests erger te voorkomen, werd het trainingskamp in zijn geheel afgelast. In plaats daarvan was competitiegenoot PEC Zwolle bereid om het tegen Feyenoord op te nemen. Bij de bezoekers deed Sai van Wermeskerken voor het eerst na een lange blessure weer mee.

Het was Kökcü die in Rotterdam de score opende en even later ook de tweede Feyenoord-treffer voor zijn rekening nam. In de tussentijd had Yuta Nakayama iets teruggedaan namens de Zwollenaren. Hij schoot vanuit een vrije trap de gelijkmaker binnen, die uiteindelijk niet meer dan een eretreffer zou zijn. In de tweede helft werd het namelijk ook nog 3-1. Doelpuntenmaker was Delano Ladan, die sinds enkele maanden voor Feyenoord Onder 21 speelt.

Feyenoord hervat de competitie volgende week met een thuisduel tegen nummer vier Vitesse. PEC Zwolle krijgt bezoek van Willem II, de nummer veertien van de competitie. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen