Nederlandse clubs grijpen mis: Tannane vindt nieuw avontuur

8 januari 2022 – Oussama Tannane heeft een dag na zijn contractontbinding bij Vitesse al een nieuw avontuur te pakken. Zoals al verwacht werd is het het Turkse Göztepe dat de middenvelder heeft vastgelegd. Naar verluidt waren ook enkele Nederlandse clubs geïnteresseerd, maar zij grijpen nu dus definitief mis. 

Nederlandse clubs grijpen mis: Tannane vindt nieuw avontuur

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Göztepe werd al langer gezien als de meest waarschijnlijke bestemming van Tannane. Een akkoord met die club zou de reden zijn geweest dat zijn contract bij Vitesse deze vrijdag werd ontbonden. Göztepe is de huidige nummer negentien van de Turkse competitie.

Tannane mocht hoe dan ook vertrekken bij Vitesse. Eind september werd hij door trainer Thomas Letsch uit de selectie gezet, omdat hij het groepsproces zou verstoren. Vanaf dat moment werd duidelijk dat een breuk aanstaande was. Sowieso had Tannane nog maar een contract tot komende zomer. 

Voor Tannane wordt het zijn derde avontuur in het buitenland. Eerder speelde hij voor het Franse Saint-Étienne en het Spaanse Las Palmas. In Nederland stond hij onder contract bij Heerenveen, Heracles Almelo, FC Utrecht en Vitesse en in de jeugd ook bij Ajax en PSV. 

Reacties

Eredivisie

gerelateerd