Scherpen hoopt op verhuur: "Op dit moment het beste"

8 januari 2022 – Kjell Scherpen heeft zaterdag zijn langverwachte debuut gemaakt voor Brighton & Hove Albion. De doelman hoopt dat hij de komende maanden verhuurd kan worden. De Nederlander heeft één doel: zo veel mogelijk minuten maken op dit moment. Dat zit er momenteel niet in bij de Premier League-club, waar hij zijn meerdere moet erkennen in Robert Sánchez.

Scherpen hoopt op verhuur: "Op dit moment het beste"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Dat is natuurlijk lekker", vertelt de keeper in gesprek met de BBC over zijn eerste minuten in een officieel duel. De doelman had het moeilijk in zijn eerste weken bij de Engelse club, al lag dat niet aan de ontvangst bij zijn nieuwe werkgever. "Toen ik naar de club kwam, voelde het meteen goed. Maar ik kreeg te maken met een blessure, waardoor ik zeven weken aan de kant stond. Daardoor moet ik keihard werken om terug te komen. Ik ben blij dat ik nu mocht keepen, maar het is vooral belangrijk dat ik kan blijven spelen in de komende maanden."

In Brighton heeft hij serieuze concurrentie, waardoor een tijdelijke overstap de beste optie lijkt. "We kijken of ik de rest van het seizoen verhuurd kan worden. Op dit moment is het het beste voor mij om wekelijks te spelen. Ik hoop dat ik tijdelijk een andere club kan vinden, zodat ik in de zomer met wat wedstrijden in de benen terugkeer", aldus Scherpen, die duidelijk nog niet klaar is bij Brighton. "Ik geniet hier echt elke dag op de club. Iedereen is aardig, vanaf de eerste minuut voelt het als een thuis. Ik ben hier echt gelukkig, dus ik hoop op een mooie toekomst."

Scherpen kon bij zijn officiële debuut niet de nul houden. West Bromwich Albion wist één keer te scoren via Jakub Moder, maar grote gevolgen had het niet. Brighton won namelijk na verlenging met 1-2, waardoor de ploeg doorbekert in de FA Cup. Of Scherpen de volgende wedstrijd weer onder de lat staat zal afhangen van het feit of hij verhuurd gaat worden.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Premier League

gerelateerd