Qatar schrikt: Coulibaly krijgt hartaanval tijdens competitieduel

8 januari 2022 – Ousmane Coulibaly heeft zaterdag een hartaanval gekregen tijdens een wedstrijd in Qatar. De verdediger van Al-Wakrah zakte tijdens het duel met Al-Rayyan uit het niets naar de grond. Hij werd op het veld behandeld, voor hij naar het ziekenhuis werd gebracht.

Qatar schrikt: Coulibaly krijgt hartaanval tijdens competitieduel

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Net voor rust ging de rechtsback naar de grond, waarna hij in eerste instantie begon te schokken. Daarna bleef hij roerloos liggen, voor de verzorgers begonnen met reanimeren. Zijn teamgenoten waren duidelijk van slag, waardoor de arbiter geen moment twijfelde. Saoud Al-Abda staakte de wedstrijd direct. Coulibaly werd ondertussen verder geholpen, waarna hij naar het ziekenhuis werd gebracht. Hoe het op dit moment met hem gaat, is nog niet bekend.

Coulibaly speelde in het verleden voor Stade Brest en Panathinaikos. Daarnaast kwam hij 26 wedstrijden in actie voor de nationale ploeg van Mali, maar voor deze editie van de Afrika Cup werd hij niet opgeroepen. Daardoor kon hij 'gewoon' in actie komen voor de Qatarese club, dat op het moment van staken tegen een 1-0 achterstand aankeek. Woensdag speelt zijn land het eerste duel van het continentale toernooi tegen Tunesië.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd