'Ronaldo voert crisisgesprek over situatie bij Manchester'

9 januari 2022, 09:40

Cristiano Ronaldo heeft onlangs een crisisgesprek gevoerd met zaakwaarnemer Jorge Mendes over zijn toekomst bij Manchester United, zo claimt The Sun. De 36-jarige aanvaller is absoluut niet te spreken over het sportieve dal waarin de Engelse grootmacht zich verkeert en vreest dat zijn terugkeer op Old Trafford zal eindigen in een ramp.

Ronaldo keerde afgelopen zomer met veel bombarie terug naar Manchester United, de club waar hij zijn doorbraak in het topvoetbal kende. De aanvaller hoopt in zijn tweede Engelse tijdperk meer trofeeën aan zijn al uitpuilende prijzenkast te kunnen toevoegen, maar dat zal dit seizoen een lastig verhaal worden.

Halverwege het seizoen staat Manchester United slechts zevende in de Premier League. Het winnen van de landstitel lijkt zodoende niet meer tot de mogelijkheden te behoren. De club is nog wel actief in de Champions League, maar is niet een van de topfavorieten voor de eindzege.

Het frustreert Ronaldo dat de resultaten flink tegenvallen. De trainerswissel is ook niet uitgepakt zoals de Portugees had gehoopt. Ronaldo zou niet te spreken zijn over de tactieken en speelstijl van Ralf Rangnick, de opvolger van Ole Gunnar Solskjaer.

"Cristiano maakt zich grote zorgen over wat er bij United gebeurt. Het team krijgt veel kritiek en hij weet dat hij als een van de leiders wordt beschouwd Er zijn nogal wat problemen. Cristiano voelt de druk en is erg gestrest door de situatie", laat een anonieme bron aan de boulevardkrant weten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen