'FC Barcelona én Paris Saint-Germain willen Miedema'

10 januari 2022, 15:25

Vivianne Miedema heeft haar laatste wedstrijd voor Arsenal mogelijk al gespeeld. De 25-jarige aanvaller staat in de nadrukkelijke belangstelling van FC Barcelona en Paris Saint-Germain, meldt The Telegraph.

Miedema beschikt bij Arsenal over een aflopend contract, waardoor zij de Londense club aan het einde van het seizoen transfervrij kan verlaten. Een winters vertrek behoort echter ook tot de mogelijkheden, daar zowel Barcelona als PSG nog deze maand zaken willen doen met Arsenal.

Het is niet bekend of Miedema ervoor openstaat om deze maand al een transfer te maken. Naar verluidt geeft zij er de voorkeur aan om het seizoen af te maken bij de club waar ze sinds 2017 onder contract staat. Arsenal hoopt stiekem dat Miedema het zo naar haar zin heeft in Londen dat zij haar aflopende verbintenis verlengt.

Miedema is een van de grote sterren van het Engelse voetbal. Eind november werd zij nog door de BBC uitgeroepen tot speelster van het jaar. De Ballon d'Or Féminin ging wel aan haar neus voorbij. In dienst van Arsenal scoort Miedema al jaren aan de lopende band. De Nederlandse spits mag zich zelfs de all-time topscorer van de Women's Super League's noemen. Ook is zij sinds 2019 de topscorer aller tijden van de Oranje Leeuwinnen.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen