Turks international Calik (27) omgekomen in verkeersongeluk

11 januari 2022, 10:05

Droevig nieuws uit de Turkse voetbalwereld. Konyaspor-verdediger Ahmet Calik is dinsdagochtend om het leven gekomen bij een verkeersongeluk. De voormalig speler van Galatasaray en de Turkse nationale ploeg was pas 27 jaar oud.

Het nieuws is bevestigd door de Turkse club. 'We zijn diep bedroefd door het verlies van onze speler Ahmet Calik, die de harten van de fans en onze stad heeft gewonnen sinds zijn eerste dag bij Konyaspor. Wij willen iedereen condoleren, in het bijzonder de familie van de speler', schreef Konyaspor op Twitter, waarna verschillende competitiegenoten via social media hun medeleven betuigden. 

Volgens Turkse media reed Calik dinsdagochtend door Ankara toen hij de macht over het stuur verloor. De hulpverleners konden al niets meer voor hem doen. Calik zat alleen in in de auto. Naar het ongeval wordt een onderzoek ingesteld.

Calik voetbalde zijn hele leven in Turkije. Hij begon zijn loopbaan bij Genclerbirligi en verhuisde in 2017 naar Galatasaray, waar hij 3,5 jaar zou spelen voor Konyaspor hem overnam. Tussen 2015 en 2017 speelde hij acht interlands, waarin hij één keer scoorde. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen