Hommeles: zaakwaarnemer Dembélé haalt uit naar Xavi

11 januari 2022, 13:25   Bijgewerkt: 11 januari 2022, 13:34

De contractverlenging van Ousmane Dembélé bij FC Barcelona is bepaald nog geen uitgemaakte zaak. De onderhandelingen over het verlengen van zijn aflopende verbintenis worden al lange tijd gevoerd en er lijkt nog altijd weinig schot in te zitten. Deze week bleek dat de salariseisen van Dembélé daar een grote rol in spelen, al was zijn zaakwaarnemer Moussa Sissoko op zijn beurt niet gediend van die verhalen in de media.

In een gesprek met L'Équipe haalde Sissoko daarom uit naar FC Barcelona-trainer Xavi. De trainer zou geschrokken zijn van de absurde salariseisen van de Fransman, naar verluidt liefst 43 miljoen euro bruto per jaar. De bedragen laat Sissoko in het midden, maar hij stelde wel dat het 'niet alleen een kwestie van geld' is. 

Lees ook: 'Xavi sprakeloos na horen absurde salariseisen Dembélé'

"Het is ook een kwestie van management", doelde hij op de functie van Xavi. Hij haalde aan dat Dembélé in het Copa del Rey-duel tegen Linares in de rust in de ploeg kwam, terwijl hij die week door zijn eerdere coronabesmetting nog geen enkele training met de groep had meegedaan.

"Dit management, een speler opstellen die niet getraind heeft en net corona heeft gehad, is voor ons moeilijk te begrijpen", stelde Sissoko, die de bekerwedstrijd 'slechts een van de voorbeelden' noemden. Dembélés contract bij Barça loopt nog tot komende zomer, maar vooralsnog lijkt het er niet op dat hij snel zal bijtekenen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen