'Ihattaren op weg naar Nederland: FC Utrecht nadert akkoord'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

11 januari 2022 – Het lijkt er steeds meer op dat Mohamed Ihattaren deze winter neerstrijkt bij FC Utrecht. De aanvallende middenvelder zou voor de rest van het seizoen en aankomende voetbaljaargang gehuurd worden van Juventus, waar het talent momenteel niet in de plannen voorkomt.

'Ihattaren op weg naar Nederland: FC Utrecht nadert akkoord'

Inzetten op voetbal? Trap af op Jacks.nl en scoor een gratis bet tot €50!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat melden het Algemeen Dagblad en Goal. De afgelopen dagen werd Ihattaren al veelvuldig gelinkt aan de club uit zijn geboortestad, maar nu lijkt een deal ook serieus in de lucht te hangen. De voetballer vertrok afgelopen zomer bij PSV en tekende een contract bij Juventus. In de eerste seizoenshelft werd hij meteen verhuurd aan Sampdoria, maar daar speelde hij vooralsnog geen minuut.

In Italië kon hij de afgelopen maanden dan ook niet aarden, waardoor hij zelfs zou twijfelen om zijn carrière op jonge leeftijd te beëindigen. De laatste weken trainde hij in Nederland al voor zichzelf. Het is dus de vraag hoe FC Utrecht de spelmaker binnenkrijgt. Zijn laatste officiële duel speelde hij in april 2021, waardoor het de vraag is hoe fit Ihattaren op dit moment is. Het lijkt daarom ook een verstandige zet van de Domstedelingen om hem meteen voor anderhalf jaar over te nemen van De Oude Dame.

Mocht hij niet meteen inzetbaar zijn door een gebrek aan wedstrijdritme, dan kan de club hem de komende maanden optrainen en het plezier in voetbal laten terugvinden, zodat hij wellicht komende zomer helemaal fris kan beginnen. Doordat hij gaat spelen in de Galgenwaard, is hij dicht bij zijn familie. Na het overlijden van zijn vader kende de voetballer een moeizame periode, waarin hij geen basisplaats wist te veroveren bij PSV onder Roger Schmidt. Daarna vertrok hij dus naar Italië, wat tot dusver geen succes is gebleken.

Inzetten op voetbal? Trap af op Jacks.nl en scoor een gratis bet tot €50!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd