Handanovic is niet bang voor Onana: "Is alleen maar goed"

11 januari 2022, 21:42   Bijgewerkt: 11 januari 2022, 21:48

Samir Handanovic is blij met de komst van Andre Onana. De doelman van Internazionale is dan ook niet bang voor de komst van sluitpost, die dit seizoen nog onder contract staat bij Ajax. In de zomer maakt hij transfervrij de overstap naar de koploper van de Serie A.

Handanovic is inmiddels 37 jaar en al tien jaar een gewaardeerde kracht bij I Nerazzurri. Of hij na de zomer nog steeds de eerste doelman is, is de vraag. Onana zal namelijk niet gekomen zijn voor de bank. "Ik zit helemaal niet met zijn komst. Ik denk dat competitie alleen maar goed is. Wij kunnen elkaar beter maken. Ik ben dan ook niet bang, het is belangrijk om zelfvertrouwen te hebben", vertelt de keeper op een persconferentie.

De Sloveen heeft een aflopend contract, maar hij is niet bang dat Inter niet met hem door wil. De verwachting is dat de club en de keeper snel weg gaan praten over een contractverlenging. "Ik heb nog geen plannen voor de lange termijn. Ik leef met de dag. Daar voel ik mij het beste bij", aldus Handanovic.

Onana ging tijdens de eerste wedstrijd van de Afrika Cup in de fout. Volgens Italiaanse media gaat de club de nieuwe keeper niet meteen voor de leeuwen gooien. Het idee is dat de ervaren doelman zijn collega gaat helpen om te acclimatiseren in Milaan. Trainer Simone Inzaghi zou dan gaan rouleren onder de lat. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen