'Feyenoord en Vitesse ver uit elkaar voor Bazoer'

12 januari 2022, 08:27   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord en Vitesse steggelen nog altijd over de transfer van Riechedly Bazoer. De 25-jarige verdediger annex middenvelder beschikt over een aflopend contract bij de Arnhemmers, maar toch hoopt zijn werkgever flink te cashen. Feyenoord is daarentegen niet bereid om veel geld neer te tellen en denkt voorzichtig aan een andere oplossing.

Volgens Feyenoord Transfermarkt heeft Vitesse uitgesproken dat het drie miljoen euro verlangt voor de speler die in de winterstop transfervrij op te pikken is. Feyenoord is echter niet bereid om met dat bedrag naar Arnhem te reizen: de Rotterdammers hebben slechts de helft van het gevraagde bedrag over voor Bazoer, die het middenveld van Feyenoord van een kwaliteitsimpuls moet voorzien.

Feyenoord heeft daarom nog geen officieel bod gedaan op de middenvelders. Feyenoord hoopt er op korte termijn uit te komen met de nummer vier van de Eredivisie. Als dat niet lukt, schakelt Feyenoord snel door naar andere kandidaten. Een daarvan is Tonny Vilhena, die momenteel onder contract staat bij het Russische FK Krasnodar. 

De Rotterdammers zwaaien wel een andere speler op korte termijn uit. Naoufal Bannis maakt het seizoen af bij Keuken Kampioen Divisie-club NAC Breda. Bannis maakt op trainingen weliswaar een goede indruk, maar komt door de concurrentie voorin niet aan spelen toe.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen