Vitesse heeft drietal dat in Portugal was achtergebleven terug

12 januari 2022, 16:42

Vitesse is drie dagen voor de hervatting van de Eredivisie weer compleet. De drie spelers die in Portugal waren achtergebleven na een positieve coronatest zijn teruggevlogen naar Nederland, zo maakt de Arnhemse club bekend.

De selectie van Vitesse verbleef ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft kort in Portugal. Het trainingskamp werd ruw verstoord door een aantal positieve tests. Om een grotere uitbraak te voorkomen, vlogen de niet-besmette spelers terug naar Nederland. Het onfortuinlijke drietal moest in quarantaine in het resort.

Zij konden pas terug naar Nederland als zij een negatieve pcr-test konden overleggen. Dat is inmiddels gebeurd. Volgens De Gelderlander sluiten zij per direct aan bij de selectie van Thomas Letsch. Dat betekent dat zij inzetbaar zijn als Vitesse komende zaterdag de Eredivisie hervat met een wedstrijd tegen Feyenoord.

Vitesse maakte dinsdag de komst van een nieuwe speler bekend: Adrian Grbic, die tot het einde van het seizoen wordt gehuurd van FC Lorient. Daar staat het vertrek van Oussama Tannane, Oussama Darfalou en Julian von Moos tegenover.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen