Heerenveen zwaait geflopte spits na 182 minuten definitief uit

12 januari 2022, 18:12

SC Heerenveen en Runar Espejord gaan definitief uit elkaar. De Friese club meldt via de officiële kanalen dat de 25-jarige spits is verkocht aan FK Bodø/Glimt.

Heerenveen nam Espejord in januari 2020 over van Tromsø IL. Van een vruchtbare samenwerking is nooit sprake geweest. De Noor speelde slechts 182 minuten in het pompeblêdenshirt en keerde een half jaar na zijn komst in het Abe Lenstra Stadion terug naar Tromsø. Heerenveen verhuurde hem daarna nog eens twee keer aan de Noorse club.

"Helaas is het avontuur van Runar bij sc Heerenveen niet geworden wat iedereen ervan had gehoopt. Gelukkig heeft Runar zichzelf in Noorwegen weer in de picture kunnen spelen, waardoor hij nu deze mooie overstap naar Bodø/Glimt maakt. Wij wensen hem daar veel succes", aldus technisch manager Ferry de Haan.

Espejord komt bij Bodø/Glimt terecht bij de kampioen van Noorwegen. De club is ook nog actief in de Conference League, waarin het dit seizoen voor een daverende verrassing zorgde door het AS Roma van José Mourinho met 6-1 te verslaan. In de tussenronde neemt Bodø/Glimt het in februari op tegen Celtic.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen