Bazoer reageert uitgebreid op transferperikelen

14 januari 2022 – Riechedly Bazoer wil komende zondag 'gewoon' in actie komen namens Vitesse, dat het opneemt tegen Feyenoord. De Rotterdammers richtten deze winter hun pijlen op de multifunctionele speler, maar tot een akkoord lijkt het vanwege het grote verschil tussen vraag en aanbod niet te komen. Bazoer reageerde voorafgaand aan de wedstrijd uitgebreid op de perikelen.

Bazoer reageert uitgebreid op transferperikelen

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Bazoer geeft in gesprek met Omroep Gelderland aan dat hij meerdere ijzers in het vuur heeft. Niet alleen Feyenoord is in de markt. "Ik probeer me er vooral niet op te focussen. Ik heb een aflopend contract, dat weet ik. En ik voel me gelukkig hier. Maar ik weet ook dat ik een contract te respecteren heb richting mijn medespelers en een trainer die mij veel heeft geholpen. Dus wil ik zaterdag een goede wedstrijd spelen. Nee, die transferperikelen zitten dan niet in mijn hoofd."

Bazoer heeft bij zijn coach Thomas Letsch aangegeven dat hij hoopt gewoon te spelen tegen Feyenoord. De Rotterdammers boden een bedrag van anderhalf miljoen euro voor de middenvelder die komende zomer transfervrij is, maar Vitesse eiste het dubbele van dat bedrag. Daarom lijkt de kans groot dat er geen akkoord gaat komen. 

Ook Bazoer krijgt de geruchten mee. "Ik heb natuurlijk ook één en ander gehoord", stelt Bazoer. "Het is Vitesse's goed recht om zich zo op te stellen. Ik heb hier ene contract getekend en voel me hier goed. Dus ik kan daarover niks negatiefs zeggen." Ook bij ESPN reageerde de verdediger annex middenvelder op zijn toekomst. "Ik denk dat ik wel klaar ben voor een volgende stap."

Lees ook: Eerste wintertransfer Feyenoord meldt zich woensdag

Reacties

Feyenoord

gerelateerd