Feyenoord door Zweedse aanvaller dicht bij eerste winteraanwinst

14 januari 2022, 16:56   Bijgewerkt: 14 januari 2022, 18:40

Feyenoord staat voor de eerste inkomende wintertransfer. De Rotterdammers gaan zich vermoedelijk op korte termijn versterken met de twintigjarige buitenspeler Patrik Wålemark. De Zweed komt over van BK Häcken en gaat naar verwachting een contract voor liefst 4,5 jaar ondertekenen.

Dat schrijft het doorgaans goed geïnformeerde twitteraccount 1908.nl, nadat de overgang eerder in de Scandinavische media werd beschreven. Daarmee troeft de club onder meer Club Brugge, Sampdoria en een aantal Russische clubs af, die ook belangstelling hadden in de buitenspeler. Naar verluidt wordt er zo'n 2,5 miljoen euro betaald voor de buitenspeler, die ook op de schaduwlijstjes stond van onder meer Atalanta Bergamo, Sassuolo, Ajax en Anderlecht.

Gezien de grote investering is de kans groot dat Feyenoord de aanvaller ziet als een directe versterking voor de ploeg van Arne Slot. De jeugdinternational van Zweden kwam in totaal tot 54 officiële duels namens BK Häcken, waarin hij twaalfmaal scoorde en dertien assists gaf. Als jeugdinternational kwam hij tot zeven interlands, waarin hij drie keer het net vond.

Lees ook: 'Feyenoord jaagt op talentvolle Zweedse buitenspeler'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen