Tottenham-Arsenal op losse schroeven, hartproblemen bij 'Auba'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

14 januari 2022 – In Noord-Londen kijkt men al enkele weken reikhalzend uit naar komende zondag. Dan staat de Londense derby tussen rivalen Tottenham Hotspur en Arsenal weer op het programma. Althans, nog wel. Arsenal heeft namelijk te weinig spelers beschikbaar, waardoor het een aanvraag van uitstel heeft gedaan bij de competitieleiding.

Tottenham-Arsenal op losse schroeven, hartproblemen bij 'Auba'

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Arsenal kwam donderdagavond nog in de Carabao Cup tegen Liverpool in actie, maar enkele dagen later kan het geen elftal meer op de been krijgen. De club ondervindt namelijk van meerdere kanten problemen, waardoor het weinig spelers overhoudt. Cedric Soares, Bukayo Saka en Calum Chambers ontbreken wegens blessures en Thomas Partey, Mohamed Elneny, Nicolas Pépé en Pierre-Ermerick Aubameyang spelen op de Afrika Cup. Daarnaast geeft de club aan ook een paar coronagevallen te hebben.

Hartproblemen Aubameyang
Arsenal-speler Aubameyang heeft echter veel grotere zorgen aan zijn hoofd. De man uit Gabon is door het medische team van de Afrikaanse voetbalbond (CAF) van het veld gestuurd. Er zijn hartproblemen gesignaleerd bij Aubameyang, waardoor het onverantwoord is om te spelen. Opmerkelijk genoeg geldt hetzelfde voor zijn landgenoten Axel Meyé en Mario Lemina.

Na het ongeval van Christian Eriksen op het EK van afgelopen zomer is de voetbalwereld een stuk alerter op hartproblemen. De afgelopen maanden deden zich meer incidenten voor met hartproblemen, niet alleen op het veld, maar ook in het publiek. De Gabonese voetbalbond wilde er nog niet te veel woorden over kwijt. "Het onderzoek wees een hartafwijking uit en de CAF wilde geen risico nemen."

  • Topclub Adv

    Jacks stunt met waanzinnige actie: scoren we tegen de Fransen? Dan win je €100,00 met slechts €1,00 inzet!

    Scoort Nederland tegen Frankrijk, dan win je aanstaande vrijdag vijftig tot honderd euro.

  • Reacties

    Eredivisie

    gerelateerd