'Vilhena verruilt Rusland voor Spanje: geen Feyenoord-terugkeer'

15 januari 2022, 10:21   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Tonny Vilhena lijkt zich te kunnen gaan opmaken voor een fraaie transfer: de voormalig middenvelder van Feyenoord gaat FK Krasnodar waarschijnlijk verruilen voor het Spaanse Espanyol. Alleen de laatste formaliteiten staan een transfer naar de Primera División nog in de weg.

Dat laat het Russische Championat weten. "De onderhandelingen tussen de partijen verlopen positief. De deal wordt waarschijnlijk volgende week afgerond", aldus een anonieme bron die dicht bij het vuur zit bij FK Krasnoda, de nummer vijf van de Russische Premjer-Liga.

De transfer van Vilhena naar Espanyol betekent slecht nieuws voor Feyenoord, dat had gehoopt Vilhena terug naar De Kuip te halen. Vilhena verliet de Rotterdamse club in 2019 voor Krasnodar voor een bedrag van om en nabij de negen miljoen euro. Feyenoord is naarstig op zoek naar een middenvelder. Zo liep het Joey Veerman (verruilde sc Heerenveen voor PSV) al mis en lijkt het voorlopig ook niet te hoeven rekenen op Richedley Bazoer te rekenen.

Lees ook: 'Feyenoord en Vitesse mijlenver uit elkaar voor Bazoer'

Vilhena maakte dit seizoen twee doelpunten en gaf één assist in dertien wedstrijden in de Russische competitie. Vilhena heeft bij Krasnodar een contract tot 2024. De club wil echter graag van hem af. Welk bedrag Espanyol voor de oud-Feyenoorder op tafel legt, is niet bekend.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen