Slot verrast met eerste opstelling van Feyenoord in 2022

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

15 januari 2022 – Feyenoord-trainer Arne Slot heeft twee kleine verrassingen in zijn eerste basisopstelling van 2022 opgenomen. Niet Marcos Senesi, maar Lutsharel Geertruida vormt samen met Gernot Trauner de centrale achterhoede van de Rotterdammers zaterdagavond in de Eredivisie tegen Vitesse. Ook Jens Toornstra heeft geen basisplaats gekregen.

Slot verrast met eerste opstelling van Feyenoord in 2022

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat heeft Slot bekend gemaakt. Feyenoord speelt dus met twee echte vleugelaanvallers: Alireza Jahanbakhsh en Reiss Nelson. Laatstgenoemde is de vervanger van Luis Sinisterra, die in elk geval dit weekend nog niet fit genoeg is om in actie te komen. Jahanbakhsh krijgt aan de rechterkant de voorkeur boven Toornstra, de aanvoerder van Feyenoord.

Mogelijk kampten Senesi en Toornstra de afgelopen tijd met een coronabesmetting of zijn anderzijds niet fit. Tijdens de persconferentie liet Slot namelijk weten dat er een aantal spelers is die pas aan het einde van deze trainingsweek aansloten bij de A-selectie na een besmetting. Uiteraard is het ook mogelijk dat het duo gewoon is gepasseerd door de oefenmeester voor het duel met Vitesse. João Carlos Vilaça Teixeira zit vanwege traansferperikelen niet bij de wedstrijdselectie. 

Lees ookWaarom de ogen zijn gericht op PSV- en Feyenoord-target Bazoer

Bij de Arnhemmers is er 'gewoon' een basisplaats voor middenvelder Riechedly Bazoer, die de laatste tijd in de belangstelling van Feyenoord stond. Ook nieuweling Adrian Grbic heeft een basisplaats gekregen van trainer Thomas Letsch.


  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd