'Napoli wacht op antwoord Ajax, andere topclub haakt af'

16 januari 2022, 09:56

Nicolás Tagliafico verkast mogelijk naar de Serie A. De Argentijnse linksback is zijn basisplaats bij Ajax kwijt en dat maakt hem voor veel Europese clubs een interessante optie. Het Italiaanse Napoli heeft hem bijvoorbeeld op de korrel, maar zij wachten op een antwoord vanuit Amsterdam.

Dat meldt Fabrizio Romano. Napoli wil Tagliafico tot het einde van het seizoen huren van Ajax met optie tot koop. De verwachting is dat Ajax volgende week antwoord geeft op het voorstel. Ook Chelsea was afgelopen december nog in de markt voor de Argentijn, maar de Londenaren lijken afgehaakt. Er zijn geen nieuwe gesprekken gevoerd in januari.

Het is zeer de vraag of Ajax bereid is om mee te werken aan een vertrek van de linkspoot. Coach Erik ten Hag acht een brede selectie noodzakelijk in zijn jacht op prijzen en succes in de Champions League. Als back-up van Daley Blind is Tagliafico nog altijd een gewaardeerde kracht in de selectie van Ajax, dat zondag de Eredivisie hervat met een wedstrijd tegen angstgegner FC Utrecht.

Tagliafico was sinds zijn komst naar Ajax in 2018 direct basisspeler en speelde een grote rol in het Europese succes van zijn ploeg, maar sinds dit seizoen is hij naar de bank verhuisd. In het centrum krijgt Lisandro Martínez de voorkeur, terwijl Blind de vaste linksback is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen