Bazoer schept duidelijkheid over winters vertrek

16 januari 2022 – Riechedly Bazoer gaat Vitesse waarschijnlijk niet verlaten deze winter. Feyenoord was in de markt om de 24-jarige middenvelder over te nemen van de Arnhemmers, maar de multifunctionele speler lijkt niet te gaan verkassen. Daardoor is hij komende zomer transfervrij op te pikken.

Bazoer schept duidelijkheid over winters vertrek

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Vitesse hoopte nog drie miljoen euro te vangen voor de speler die komende zomer transfervrij op te halen is. Feyenoord was volgens diverse media echter bereid om slechts de helft te betalen. Daar konden de Arnhemmers niet mee akkoord gaan, waardoor de gesprekken over een winterse overgang van de voormalig international zijn stopgezet.

Dat bekent Bazoer in gesprek met ESPN. "Ik denk niet dat er nog een akkoord gaat komen", is hij eerlijk. "Er is contact geweest met Feyenoord, maar het is nu stil. Ik voel me heel goed bij Vitesse, het is zeker geen straf om hier te blijven. Ik ga er vanuit dat ik hier blijf spelen. Ik heb een goede band met de trainer en mijn teamgenoten, dus ik denk dat ik het seizoen hier afmaak."

Voor Feyenoord is het uitblijven van de komst van Bazoer een fikse teleurstelling. Eerder grepen de Rotterdammers al naast de komst van Joey Veerman, die SC Heerenveen verruilde voor PSV.

Reacties

Feyenoord

gerelateerd