'Barça is woest op Dembélé en overweegt permanente schorsing'

16 januari 2022 – FC Barcelona is geïrriteerd door de gang van zaken rond de contractverlenging van Ousmane Dembélé. Maandenlang steggelden club en speler over een nieuwe verbintenis, maar de Fransman weigerde akkoord te gaan met de laatste aanbieding van de Catalanen. Daardoor lijkt een breuk tussen beide partijen onvermijdelijk.

'Barça is woest op Dembélé en overweegt permanente schorsing'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dembélé beschikt over een aflopend contract bij FC Barcelona, maar is volgens diverse media niet van plan dat te gaan verlengen. Daardoor is de vijf jaar geleden voor 105 miljoen euro gekochte Fransman op korte termijn transfervrij op te pikken. FC Barcelona deed verwoede pogingen om dat te voorkomen, maar Dembélé eiste een fors salaris van het noodlijdende FC Barcelona.

De club vindt dat het respectloos is behandeld door de aanvaller en overweegt hem daarom tot het einde van het seizoen niet meer in te zetten, zo schrijft Sport. Omdat er ook geen akkoord meer wordt verwacht, overweegt de club hem deze winter nog te laten gaan. Er staat een gelimiteerde transfersom van 500 miljoen euro in zijn contract, maar Barça is bereid om dat te verlagen voor geïnteresseerde clubs.

De 24-jarige Fransman was goed voor 129 wedstrijden namens FC Barcelona. Daarin scoorde hij 31 keer en bereidde hij 23 treffers voor. Mogelijk was zijn optreden tegen Real Madrid afgelopen woensdag zijn laatste in dienst van Barça.

Reacties

LaLiga

gerelateerd