Debutant Veerman blij bij PSV: "Straaljagers voorin liggen me wel"

16 januari 2022, 18:02

Ondanks dat PSV alle moeite had met FC Groningen ging het uiteindelijk wel met een 0-1 zege naar huis. Niet alleen de drie punten waren een flinke opsteker, maar ook het debuut van miljoenenaankoop Joey Veerman. De middenvelder mocht een halfuur meedoen en liet na afloop weten erg blij te zijn bij zijn nieuwe club.

Voor de camera van ESPN vertelt Veerman een fijne invalbeurt te hebben gehad. "Dit was top, zeker weten! Het trainingsniveau en dat soort dingen liggen natuurlijk een stuk hoger. Ik denk dat ik op training aardig mee kan komen. Ten minste, dat denk ik zelf. Dus dat gaat prima. Het complex is heel anders dan bij Heerenveen, het niveau is natuurlijk heel anders."

Daarbij had Veerman vooral positieve woorden over voor zijn collega's in de aanval van PSV. "Er staan een paar straaljagers voorin hier, dat is wel goed voor mijn spel. Ik was wel toe aan deze stap en gelukkig heeft PSV mij die kans gegeven. Dit is waar ik heel lang op heb gewacht. Ik begreep wel dat ik niet meteen in de basis stond overigens."

Lees ook: De Mos twijfelt: "Of blijft hij steken op het niveau van de subtop?"

Veerman kwam deze winter voor een kleine zes miljoen euro over van SC Heerenveen, waar de Volendammer al enkele jaren furore maakte. In vijftig Eredivisiewedstrijden was hij als middenvelder al verantwoordelijk voor tien goals en zestien assists. Eerder speelde hij voor FC Volendam.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen