Equatoriaal Guinea verzorgt volgende stunt: titelhouder bijna K.O.

16 januari 2022 – Terwijl Sierra Leona eerder op zondag al een stuntje uithaalde tegen Ivoorkust, heeft Equatoriaal Guinea daar een schepje bovenop gedaan. De andere wedstrijd in de poule eindigde namelijk in 0-1 voor Guinea tegen titelverdediger Algerije. De Algerijnen behoorden zodoende automatisch tot de favorieten, maar staan op het randje van de afgrond.

Equatoriaal Guinea verzorgt volgende stunt: titelhouder bijna K.O.

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

De grote ster van Algerije luistert naar de naam Riyad Mahrez. De man van Manchester City had enkele dagen geleden een 0-0 tegen Sierra Leone al niet kunnen voorkomen en tegen Equatoriaal Guinea blameerde Algerije zich weer flink. Andere grote namen als Ismael Bennacer (AC Milan), Sofiane Feghouli (Galatasaray) en Ramy Bensebaini (Borussia Mönchengladbach) stonden eveneens
in de basis.

Zeventig minuten lang lukte het ze niet om een doelpunt te maken en toen kreeg het ook nog de deksel op de neus. Obiang Obono Esteban was verantwoordelijk voor het enige doelpunt van de wedstrijd. Zo staat de titelhouder na twee wedstrijden onderaan in de poule en zal het waarschijnlijk moeten winnen van koploper Ivoorkust om nog door te gaan.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd