'Real haakt af in strijd om Haaland: 'Geen zin in een soort veiling''

16 januari 2022, 23:53

Terwijl alle topclubs momenteel strijden om de handtekening van superspits Erling Braut Haaland, is er één concurrent minder. Real Madrid heeft zich namelijk teruggetrokken in de transferstrijd om de Noor. De kersvers winnaar van de Spaanse Supercopa richt nu alle pijlen op een andere superster: Kylian Mbappé.

Mundo Deportivo heeft namelijk van een interne bron gehoord dat het clubbestuur heeft besloten zich terug te trekken in de strijd om Haaland. Door de enorme concurrentie wordt de prijs van de spits behoorlijk opgedreven. 'Real Madrid heeft geen zin in een soort veiling voor de Noorse spits. Het zal nu volledig inzetten op het transfervrij binnehalen van Mbappé.'

'Hij moet samen met Karim Benzema en Vinicius Jr. de gewenste aanval vormen.' Daarnaast heeft Real Madrid ook Eden Hazard, Marco Asensio en Rodrygo nog in de gelederen, waardoor de komst van Haaland voor overbevolking zou zorgen. Tevens suggereert het Spaanse medium dat het de kansen op het binnenhalen van Haaland aanzienlijk kleiner achtte.

Lees ook: 'Haaland geeft ondanks aanbieding Dortmund voorkeur aan City'

'De zaakwaarnemer van Haaland, Mino Raiola, heeft niet zo'n goede relatie met Real-voorzitter Florentino Pérez, terwijl hij wel goed bevriend is met Barcelona-president Joan Laporta.' Haland staat dit seizoen na dertien Bundesliga-wedstrijden alweer op vijftien goals en vijf assists. Daarmee heeft hij nu meer doelpunten gemaakt voor Dortmund dan wedstrijden gespeeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen