'Invalbeurt Vloet klap in gezicht nabestaanden'

17 januari 2022 – Valentijn Driessen heeft met grote verbazing gekeken naar de invalbeurt van Rai Vloet bij Heracles Almelo tegen NEC. Het was de eerste keer dat de middenvelder in actie kwam, na zijn betrokkenheid bij het veroorzaken van een ongeluk waarbij een vierjarig jongetje om het leven kwam.

'Invalbeurt Vloet klap in gezicht nabestaanden'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Een glimlach op ieders gezicht. Dat is altijd het achterliggende doel bij de maatschappelijke projecten en activiteiten van Heracles Almelo. Dat er veel diepere gedachten en doelstellingen horen bij deze projecten moge duidelijk zijn.' Het morele kompas van Heracles Almelo', begint de chef sport van De Telegraaf in zijn wekelijkse column. 'Het zijn weliswaar mooie, maar evenzeer lege, inhoudsloze woorden. Zeker als het handelen van de club in de affaire Vloet tegen het licht wordt gehouden.'

'De invalbeurt van Vloet was een regelrechte klap in het gezicht van de familie van de overledene en nog veel meer mensen', vervolgt Driessen, die het video-interview van Vloet op de website van Heracles ook heeft gezien. 'Hoewel de setting stemmig was – voor een lockdownperiode had Vloet trouwens een opvallend strak kapsel – sprak Vloet iets te vaak over Vloet zelf. Het neigde naar een slachtofferrol. Hij bood niet openlijk zijn excuses aan de nabestaanden aan. Vloet sprak niet zijn spijt uit over de onverantwoorde 'beschonken' staat waarin hij verkeerde tijdens de desastreuze gebeurtenis in november.'

Lees ook: Fans Heracles eisen gesprek over Vloet: "Schandelijk"

Tot slot gaat Driessen nog in op de invalbeurt van Sloet in Nijmegen. In de tweede helft kwam hij binnen de lijnen. 'Na zijn lange afwezigheid en zware tijd moest hij eerst optrainen. Dan is het schaamteloos en onvoorstelbaar dat Vloet enkele dagen daarna na ruim een uur spelen zijn opwachting maakt als invaller bij Heracles Almelo. Hoeveel compassie toon je dan als trainer en speler? Waar sta je dan als technisch directeur voor. Zijn dit de normen en waarden bij Heracles Almelo? Zijn woorden bij deze familieclub zo weinig waard? Om misselijk van te worden', aldus Driessen.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd