'Feyenoord hoopt na komst Amerikaan op extra middenvelder'

17 januari 2022 – Feyenoord is na het inlijven van Cole Bassett nog niet klaar op de transfermarkt. De twintigjarige Amerikaan wordt deze week overgenomen van de Colorado Rapids en gepresenteerd in Rotterdam-Zuid, maar daar blijft het niet bij. Feyenoord hoopt zich spoedig te versterken met nóg een middenvelder.

'Feyenoord hoopt na komst Amerikaan op extra middenvelder'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat weet Feyenoord Transfermarkt. Omdat Bassett nog niet direct inzetbaar is, wordt gekeken naar een extra optie op het middenveld. Daarvoor waren eerder Joey Veerman en Riechedly Bazoer in de markt. Veerman koos voor PSV, dat daadkrachtig was en het gewenste bedrag zonder problemen op tafel legde. Vitesse wenste niet mee te werken aan een transfer van Bazoer.

Ook Tonny Vilhena was in beeld, maar de middenvelder van FK Krasnodar bleek te duur. Hij is bovendien op weg naar het Spaanse Espanyol. Daarom kijkt Feyenoord momenteel naar andere interessante opties op de transfermarkt. Daarvoor zijn inmiddels diverse buitenlandse namen in beeld. Er wordt gekeken naar jonge spelers met een kortlopend contract.

Feyenoord heeft een extra middenvelder nodig na het vertrek van Mark Diemers naar Hannover 96. Hij wordt tot het einde van het seizoen verhuurd. Bovendien ontbrak Joao Texeira zaterdag in de selectie tegen Vitesse. De Portugees lijkt eveneens op weg naar de uitgang.

Reacties

Feyenoord

gerelateerd