Van Bommel zinspeelt op snelle terugkeer als coach in Bundesliga

17 januari 2022 – Mark van Bommel hoopt binnenkort weer als trainer aan het werk te kunnen in de Bundesliga. In oktober zag hij zijn avontuur bij VfL Wolfsburg razendsnel ten einde komen.

Van Bommel zinspeelt op snelle terugkeer als coach in Bundesliga

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"Ik wil zo snel mogelijk weer op het veld staan. Ik zou graag willen terugkeren in de Bundesliga", is de voormalig trainer van PSV openhartig in gesprek met BILD. Van Bommel begon erg sterk met Wolfsburg, waar hij de eerste drie competitiewedstrijden won. Daarna kwam de klad er behoorlijk in en werd de ploeg door zijn toedoen ook nog eens gediskwalificeerd in het Duitse bekertoernooi. Van Bommel gebruikte een wissel te veel.
 
Welke club het uiteindelijk moet worden, maakt Van Bommel niet uit. Zijn liefde voor Bayern München steekt de voormalig aanvoerder van het Nederlands Elftal in ieder geval niet onder stoelen of banken. "Natuurlijk, elke coach wil graag aan de slag bij Bayern. Ik heb daar gespeeld, ik ken de club goed. Maar dat is geen garantie dat ik daar ook ooit coach zal worden", besluit Van Bommel.
 
Hij volgt de landskampioen ook nog op de voet en ziet de impact die Julian Nagelsmann heeft bij de club: "De ploeg is gestructureerd. Julian is er natuurlijk nog maar net, had geen gemakkelijke voorbereiding. Maar nu loopt het. Ze spelen gevarieerd, goed voetbal en zoeken snel de aanval. Je ziet dat er een idee achter het spel zit", aldus Van Bommel.

Reacties

Bundesliga

gerelateerd