Bizar: Martens speelt met Barça-dames in uitverkocht Camp Nou

17 januari 2022 – Lieke Martens en haar teamgenoten staan voor een bijzonder moment: voor de clash tussen de vrouwenteams van FC Barcelona en grote rivaal Real Madrid in de Champions League zijn maar liefst 85.000 tickets verkocht.

Bizar: Martens speelt met Barça-dames in uitverkocht Camp Nou

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dat maakt FC Barcelona bekend op haar officële kanalen. Het exacte aantal dat beschikbaar is gesteld voor de Europese ontmoeting tussen de twee clubs. De wedstrijd wordt gespeeld op 30 maart en is de return van de kwartfinale van het toernooi.

De Catalanen laten weten dat alle kaarten binnen drie dagen over de toonbank zijn gegaan. De afgelopen dagen werd de teller van de verkoop stevig bijgehouden: zo stond het aantal verkochte kaarten een dag voor het sluiten van de verkoop al op een slordige zeventigduizend.

Nooit eerder trok een vrouwenvoetbalwedstrijd van de Spaanse clubs op zoveel bekijks. De dames van FC Barcelona spelen hun thuiswedstrijden normaal gesproken in het veel kleinere Estadi Johan Cruijff, om de hoek van Camp Nou. Dat ministadion kan een kleine zesduizend toeschouwers herbergen.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd