Feyenoord dolblij met Wålemark: "Een mooie volgende stap"

17 januari 2022 – Feyenoord denkt met de komst van Patrik Wålemark een grote slag te hebben geslagen op de transfermarkt. De twintigjarige buitenspeler verbond zich maandag voor 4,5 jaar aan de Rotterdamse club.

Feyenoord dolblij met Wålemark: "Een mooie volgende stap"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"Na de indrukwekkende ontwikkeling die Patrik in Zweden heeft doorgemaakt is de overgang naar Feyenoord een mooie volgende stap in zijn carrière", reageert Frank Arnesen, technisch directeur van Feyenoord, op de komst van de Zweedse aanvaller.

"We zien in hem een speler die met dreigende acties en versnelling ruimte en kansen kan creëren voor zichzelf en zijn medespelers. Kortom: een talentvolle speler waarvan we verwachten dat hij de groei die hij al heeft laten zien hier bij ons verder doortrekt", aldus Arnesen.

Wålemark maakte op achttienjarige leeftijd zijn debuut op het hoogste niveau van Zweden. Sindsdien kwam hij ruim vijftig keer in actie voor BK Häcken. De aanvaller beschikte bij zijn vorige club over een doorlopend contract. Naar verluidt heeft Feyenoord de verbintenis voor ruim vier miljoen (inclusief bonussen) afgekocht.

Reacties

Feyenoord

gerelateerd